Vrijwilligers gezocht

Kom jij de Culturele Raad of Werkgroep versterken?

Draag je kunst en cultuur een warm hart toe? Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers culturele activiteiten te organiseren in Borsele waaronder het cultuurfestival Oeljebroelje en Kleinkunst OP STOOM? Dan is de Culturele Raad Borsele of de werkgroep van de Culturele Raad Borsele echt iets voor jou! 

De Culturele Raad adviseert het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verleent subsidies voor culturele activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten van muziekvereniging Euterpe, het Kerkje van Ellesdiek, Theaters aan Zee, de jaarmarkt in Borsele en Oeljebroelje.

De werkgroep van de Culturele Raad heeft vooral een uitvoerende taak. Zij organiseert in samenwerking met andere organisaties en met steun van vele vrijwilligers tal van culturele evenementen en activiteiten, zoals onder meer het jaarlijkse cultuurfestival OeljebroeljeKleinkunst OP STOOM en het filmeducatieproject MoviemakerZ.

Het werk voor de Culturele Raad neemt niet al te veel tijd in beslag, maar het levert je wel veel op. Het is heel afwisselend werk dat je met een klein team van andere enthousiaste mede-inwoners uit de gemeente Borsele uitvoert. Je doet nieuwe en interessante contacten op met mensen en organisaties. En zelf een bijdrage leveren aan activiteiten waar anderen plezier aan beleven geeft je veel positieve energie.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, stuur dan een mail naar cultureleraad@borsele.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Dook Noij (voorzitter Culturele Raad; tel: 06-38056319) of met Lotje Koster (voorzitter werkgroep Culturele Raad; tel: 06-24527907). We informeren je graag over onze activiteiten.

Wil je meer over al die activiteiten weten, kijk dan even rond op deze website. Alvast kennismaken met onze vrijwilligers? Neem dan een kijkje onder het kopje ‘Over Ons’.

 

Kom in contact met ons