Wees getuige, tijdens de literaire avond, van een bijzonder dubbelinterview tussen schrijvers Murat Isik en Chris Polanen op 22 november in Bibliotheek Heikenszand. Murat Isik en Chris Polanen interviewen elkaar over hun nieuwste boeken Wees onzichtbaar en Waterjager.

 

Dubbelinterview

Murat Isik heeft de Libris Literatuurprijs 2018 gewonnen met zijn tweede roman Wees onzichtbaar, gebaseerd op zijn eigen jeugd in de Bijlmer met een communistisch, tirannieke vader. Chris Polanen schreef een fascinerende debuutroman, Waterjager. Het verhaal speelt zich af in zijn geboorteland Suriname. De auteurs interviewen elkaar over hun romans, cultuur en etniciteit, heimwee en schrijverschap.

 

Kaarten kopen
Kaarten kosten € 7,50 voor leden en € 8,50 voor niet-leden inclusief consumptie. Kaarten zijn online te koop via de website van Bibliotheek Oosterschelde:
www.bibliotheekoosterschelde.nl, bij de balie in de Bibliotheek Heinkenszand of bij boekhandel Het Paard van Troje. Indien niet volgeboekt, kan er ook op de avond zelf nog een kaartje gekocht worden. De boekhandel het Paard van Troje is tijdens de lezing aanwezig met een boekenkraam.

Locatie en datum: Bibliotheek Heinkenszand, Stengeplein 1, 22 november om 20.00-22.00 uur. Voor meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl