De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Bedenkt u het thema voor de fotowedstrijd 2022?

20 december 2021

Voor de fotowedstrijd van 2022 zijn wij opzoek naar het beste thema! Elk jaar organiseert de gemeente Borsele in samenwerking met de Culturele Raad Borsele een fotowedstrijd. Iedere maand kunt u een foto insturen rondom een bepaald thema. Maakt u de winnende foto? Dan wint u een waardebon ter waarde van 25 euro. De ingestuurde foto’s worden vaak gebruikt in publicaties van de gemeente en de Culturele Raad.

In 2021 was het thema “Moet je zien…”. Voor 2022 zijn wij nog opzoek naar een thema. Wij dagen u uit om een thema te bedenken dat mensen inspireert foto’s te maken in onze mooie gemeente!

U kunt u thema tot 7 januari indienen door hieronder te reageren of door een mail te sturen naar cultureleraad@borsele.nl. Wordt uw thema gekozen? Dan wint u een waardebon ter waarde van 25 euro! We zijn benieuwd naar u ideeën!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp