De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Doet u ook mee met de KunstWerkPlaats?

12 april 2023

Als vervolg op de Zomerschool in 2022 organiseert de Culturele Raad Borsele dit jaar vanaf begin mei tot en met november de KunstWerkPlaats. Maandelijks (maar niet in de vakantiemaanden juli en augustus) worden er op een zaterdag één of twee workshops georganiseerd waarin inwoners creatief aan de slag kunnen met fotografie, beeldhouwen, mozaïek, keramiek, schilderen en glasfusie.

De folder met het programma voor dit najaar vindt u hier folder KunstWerkPlaats-najaar2023.

Aanmelding voor een workshop kan bij het Vrijwilligershuis: info@vrijwilligershuis.nl. Zij kunnen u ook meer informatie over het programma geven (tel.nr: 0113-311999).

Vermeld bij de aanmelding uw naam, telefoonnummer (liefst mobiel nummer) en e-mailadres. Alle aanmeldingen worden doorgestuurd naar de organisator van de workshop die met u contact opneemt over de workshop en de betaling. Bij elke workshop staat de uiterste aanmelddatum aangegeven. Geef u tijdig op, want vol=vol!

Mocht de workshop vol zitten, dan kunt u zich op een reservelijst laten plaatsen. Dat kan ook als de workshop wilt volgen maar u kunt niet op de aangegeven datum. Bij voldoende belangstelling gaan we proberen de workshop een 2e keer te organiseren.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de Culturele Raad Borsele via: cultureleraad@borsele.nl

KLIK HIER VOOR HET  PROGRAMMA VAN DIT NAJAAR.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp