De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Doe mee met de workshop beeldhouwen!

21 april 2023

Beeldende kunstenaar Conny Miermans en Lieven van de Gruiter geven op zaterdag 13 mei een workshop beeldhouwen in zacht steen.

Beeldhouwen is een heerlijk ontspannende bezigheid met altijd aan het eind de verassing in het uiteindelijke resultaat. Wil jij ook weleens proberen om van een steen een prachtig kunstwerk te maken? Geef je dan op!

De workshop

In de workshop gaan we beeldhouwen in zachte steen (speksteen of Braziliaanse serpentijn). Deze leuke workshop voor beginners is zeer geschikt om kennis te maken met beeldhouwen, abstract of figuratief. Beleef het creëren van je eigen beeld, iedereen kan het als je
maar durft. Doe vooral kleding aan die stoffig mag worden en kom genieten.

Alles op een rijtje

Datum: 13 mei (10.00-17.00)
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal deelnemers: 5-8
Prijs: € 40,- (inclusief koffie/thee)
Pauze: 13.00 – 14.00 uur
Lunch: zelf meenemen
Locatie: Atelier Conny Miermans, Clara’s Pad 38, 4451 HE Heinkenszand
Aanmelden: vóór 2 mei

Aanmelden

Je kan jezelf aanmelden bij het Vrijwilligershuis: info@vrijwilligershuis.nl. Zij kunnen ook meer informatie over het programma geven (tel.nr: 0113-311999).

Vermeld bij de aanmelding jouw naam, telefoonnummer (liefst mobiel nummer) en emailadres. Alle aanmeldingen worden doorgestuurd naar de organisator van de workshop die  contact met je opneemt over de workshop en de betaling.

Je kan je uiterlijk tot 2 mei aanmelden. Geef jezelf tijdig op want ‘vol = vol’ !

Mocht de workshop vol zitten, dan kan je jezelf op een reservelijst laten plaatsen. Dat kan ook als je een workshop wilt volgen maar je niet kunt op de aangegeven datum. Bij voldoende belangstelling gaan we proberen de workshop een 2e keer te organiseren.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp