De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Doe mee met de workshop keramiek maken!

23 augustus 2023

In de vierde workshop van de KunstWerkPlaats geven Truus Louisse en Olga Joosse op zaterdag 16 september een workshop keramiek maken (werken met klei). Truus en Olga zijn al jaren actief als keramisten en willen graag iets creatiefs doen samen met mensen uit Borsele. Dus wil je wat moois maken van klei? Geef je dan voor deze leuke workshop!

De workshop

Omdat niet iedereen misschien zelf een idee heeft om wat te maken, hebben we wat voorbeeldjes (zie foto). Truus en Olga helpen je waar nodig. Zij zorgen voor alle materialen en je kunt maken wat jezelf leuk vindt, dit zonder extra kosten. Na afloop laten ze de werkstukken drogen en bakken ze voor jullie af. Je kunt er ook voor kiezen om op een tweede dagdeel je werkstuk te glazuren en weer af te bakken.

Informatie

Datum: 16 september (09.00 – 12.00 uur)

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Aantal deelnemers: 5-8

Prijs: € 20,- voor 1 dagdeel (inclusief koffie/thee en materiaalkosten); € 40,- voor 2 dagdelen (werkstuk maken en op 2e dagdeel ook glazuren); (inclusief koffie/thee en materiaalkosten)

Locatie: Atelier Truus Louisse, Postweg 7, 4456AB Lewedorp

Aanmelden

Aanmelden kan bij het Vrijwilligershuis: info@vrijwilligershuis.nl. Zij kunnen ook meer informatie over het programma geven (tel.nr: 0113-311999).

Vermeld bij de aanmelding uw naam, telefoonnummer (liefst mobiel nummer) en emailadres. Alle aanmeldingen wordt doorgestuurd naar de organisator van de workshop die met u contact opneemt over de workshop en de betaling.

U kunt zich uiterlijk tot 9 september aanmelden. Geef u tijdig op want ‘vol = vol’ !

Mocht de workshop vol zitten, dan kunt u zich op een reservelijst laten plaatsen. Dat kan ook als u een workshop wilt volgen maar u kunt niet op de aangegeven datum. Bij voldoende belangstelling gaan we proberen de workshop een 2e keer te organiseren.

Andere workshops tijdens de KunstWerkPlaats

In de KunstWerkPlaats worden in de maanden oktober en november nog meer workshops georganiseerd:

14 oktober: workshop schilderen op doek

21 oktober: workshop fotografie met je smartphone

11 november: workshop glasfusie

Meer informatie over de KunstWerkPlaats? Ga voor de folder naar www.cultureleraadborsele.nl.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp