De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Doe mee met de workshop mozaïek maken!

26 mei 2023

De workshop

Mozaïeken is een ontspannen bezigheid. Een mozaïek werkstuk bouw je stukje voor stukje op. Op basis van gevoel en kleur ga je een ontwerp maken met stukjes tegel en met wat je eventueel zelf meeneemt (bijv. knikkers of glasmozaïek). Vooraf alvast een ontwerp maken kan natuurlijk ook. De tegels kunnen worden geknipt, maar ook worden stukgeslagen. Tegels in allerlei kleuren zijn aanwezig. Je kunt kiezen uit het mozaïeken van een dienblad, stoeptegel of schaal.

Neem wel kleding mee die vies mag worden, een doos voor vervoer van je kunstwerk, een hamer en oude handdoek.

Informatie

Datum: 17 juni (13.30 – 16.30 uur)

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Aantal deelnemers: 5-8

Prijs: € 20,- (inclusief koffie/thee en materiaalkosten)

Locatie: Hof van OOK, Dekkersweg 4, 4456NT Lewedorp

Aanmelden

Aanmelden kan bij het Vrijwilligershuis: info@vrijwilligershuis.nl. Zij kunnen ook meer informatie over het programma geven (tel.nr: 0113-311999).

Vermeld bij de aanmelding uw naam, telefoonnummer (liefst mobiel nummer) en emailadres. Geef ook aan wat je wil gaan maken (dienblad, stoeptegel of schaal). Alle aanmeldingen wordt doorgestuurd naar de organisator van de workshop die met u contact opneemt over de workshop en de betaling.

U kunt zich uiterlijk tot 12 juni aanmelden. Geef u tijdig op want ‘vol = vol’ !

Mocht de workshop vol zitten, dan kunt u zich op een reservelijst laten plaatsen. Dat kan ook als u een workshop wilt volgen maar u kunt niet op de aangegeven datum. Bij voldoende belangstelling gaan we proberen de workshop een 2e keer te organiseren.

Meer informatie over de KunstWerkPlaats? Ga voor de folder naar www.cultureleraadborsele.nl.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de Culturele Raad Borsele via: cultureleraad@borsele.nl.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp