De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Doe mee met de workshop schilderen op doek!

22 september 2023

In de vijfde workshop van de KunstWerkPlaats geven Claudette de Wit-Gruwez en Olga Joosse op zaterdag 14 oktober een workshop schilderen op doek. Claudette en Olga hebben beiden een opleiding beeldende kunsten gevolgd aan de Academie in Brugge. Ze willen graag met jullie in de KunstWerkPlaats iets creatiefs doen. Dus wil je experimenteren met schilderen op doek? Geef je dan voor deze leuke workshop!

De workshop

In de workshop gaan we een mooi schilderij maken met acrylverf op doek. Je kunt schilderen wat jij leuk vindt. Misschien heb je zelf al een idee. Als dat niet zo is, hebben we voorbeelden en helpen we je met bedenken en bij het schilderen. Na de workshop neem je je schilderij mee naar huis. Let op: trek kleren aan die vuil mogen worden!

Informatie

Datum: 14 oktober (09.00 – 12.00 uur)

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Aantal deelnemers: 5-8

Prijs: € 20,- (inclusief koffie/thee en materiaalkosten)

Locatie: Hof van OOK, Dekkersweg 4, 4456NT Lewedorp

Aanmelden

Aanmelden kan bij het Vrijwilligershuis: info@vrijwilligershuis.nl. Zij kunnen ook meer informatie over het programma geven (tel.nr: 0113-311999). Vermeld bij de aanmelding uw naam, telefoonnummer (liefst mobiel nummer) en e-mailadres. Alle aanmeldingen wordt doorgestuurd naar de organisator van de workshop die met u contact opneemt over de workshop en de betaling.

U kunt zich uiterlijk tot 7 oktober aanmelden. Geef u tijdig op want ‘vol = vol’ !

Mocht de workshop vol zitten, dan kunt u zich op een reservelijst laten plaatsen. Dat kan ook als u een workshop wilt volge,n maar u kunt niet op de aangegeven datum. Bij voldoende belangstelling gaan we proberen de workshop een 2e keer te organiseren.

In de KunstWerkPlaats worden in de maanden oktober en november nog meer workshops georganiseerd:

21 oktober: workshop fotografie met je smartphone

11 november: workshop glasfusie

Meer informatie over de KunstWerkPlaats? Ga voor de folder naar www.cultureleraadborsele.nl.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp