De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Thema fotowedstrijd 2021 “Moet je zien …..”

2 maart 2021

Ook voor 2021 organiseert de Culturele Raad Borsele in samenwerking met de gemeente weer een fotowedstrijd. Thema voor 2021 is “Moet je zien ……..”

Borsele is een veelzijdige gemeente. Er is mooie natuur en er is industrie. Er zijn rustige gebieden en veel leuke evenementen. Borsele is een prettige gemeente om te wonen, maar ook aantrekkelijk voor toeristen. Het moois zit hem niet alleen in de natuur, maar ook in de mensen die er wonen en de evenementen die worden georganiseerd. Denk ook eens aan minder bekende locaties of invalshoeken.

Deelname

Iedereen vindt andere onderwerpen en beelden interessant. Wij zijn benieuwd wat uw invalshoek van de gemeente Borsele is.
Amateur of professional, jong of oud? Iedereen mag aan de wedstrijd meedoen. Deelname is gratis. Voorwaarde is wel, dat de foto herkenbaar in onze gemeente gemaakt moet zijn. Op het wedstrijdformulier moet duidelijk worden aangegeven op welke locatie de foto is gemaakt.

Wat valt er te winnen?

De jury kiest elke maand een winnaar uit de inzendingen van de betreffende maand. Deze wordt beloond met een waardebon van € 25.
Begin 2022 kiest een jury van deskundigen uit alle maandwinnaars een jaarwinnaar. Deze wordt beloond met een waardebon van € 300.

Meedoen?

Meedoen is eenvoudig. Hier vindt u alle informatie en het deelname formulier.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp