De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Thema fotowedstrijd 2022 is bekend!

11 januari 2022

Het thema van de fotowedstrijd van 2022 is bekend. Dit jaar is het thema: “De kracht van Borsele”. Of het nou het water van de Westerschelde is, de schoonheid van onze dijken, de innovatieve ideeën van ondernemers, de saamhorigheid onder onze inwoners, de mooie initiatieven vanuit vrijwilligers en verenigingen; de kracht van Borsele is op veel plekken te vinden. Dit mooie thema werd bedacht door Renata Elenbaas-Huige. Ze wint hiermee een waardebon van
€25.
Iedereen mag mee doen aan de fotowedstrijd! Er is één voorwaarde: foto’s moeten in onze gemeente zijn gemaakt. Elke maand wordt er een winnaar gekozen uit de inzendingen. Foto’s kunnen ingestuurd worden tot en met de laatste dinsdag van de maand. Foto’s kunnen ingestuurd worden via Fotowedstrijd – Culturele Raad Borsele.

De maandwinnaar wint een waardebon van €25. Aan het eind van het jaar wordt uit alle maandwinnaars een jaarwinnaar gekozen. Deze ontvangt een waardebon van €300.

We zien uit naar alle mooie foto’s die dit jaar gemaakt gaan worden!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp