De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Wapperende handjes gezocht!

15 augustus 2023

Er staan een aantal mooie evenementen op het programma van de werkgroep Culturele Raad Borsele. Wat te denken van de Cultuurdag op 16 september, waar je kunt genieten van eten, dans en muziek uit allerlei windstreken. Of van Cultuur uit de Zak, een festival dat op één dag in 10 dorpskernen tegelijk wordt gevierd met exposities, muziekuitvoeringen, fiets- en wandeltochten en creatieve workshops. Of MovieMakerZ, Kunst in de brievenbus, Kunst voor het oprapen … om maar een paar buitengewoon leuke activiteiten te noemen. Al zeggen we het zelf …

Bij het organiseren van deze activiteiten is alle hulp welkom. Dus: zet je creatieve brein aan het werk, schud je handen uit je mouwen en trek het vrijwilligersshirt van de Culturele Raad Borsele aan. Want jouw inzet is meer dan welkom! Vooraf, bij het bedenken en voorbereiden. Of op de dag zelf. Jij mag het zeggen!

Meer weten? Mail ons op cultureleraad@borsele.nl.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp