De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Wil jij voor ons koken?

1 juni 2023

Voor Cultuurdag 2023: Koken zonder Grenzen op zaterdag 16 september zijn wij op zoek naar koks, keukenprinsen en -prinsessen uit alle windstreken: Indonesië, Marokko, Oekraïne, Latijns-Amerika, Zeeland…

Tijdens dit culinaire festival staat de culturele keuken in de gemeente Borsele centraal. Zo maken we kennis met de diversiteit aan gewoontes, tradities en smaken in de keukens van de inwoners van Borsele. Welke rol spelen koken, eten en drinken in de verschillende culturen die in Borsele vertegenwoordigd zijn?

Ben je meer een bakker en bak jij de mooiste taarten?

Meld je dan aan voor de taartenbakwedstrijd!

Of wil je een muzikale bijdrage leveren?

Evenals eten en drinken, zorgen muziek en dans voor verbinding. Dit mag wat ons betreft dus niet ontbreken op Cultuurdag 2023! Denk je er ook zo over en wil jij – eventueel met een band, koor of dansgroep – een kleurrijke bijdrage leveren aan Cultuurdag 2023? Dan horen wij dat graag van jou!

Deelname aan Cultuurdag 2023 is gratis: je betaalt geen deelnemerskosten en hoeft niets af te dragen. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wil je je al inschrijven of wil eerst meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen jou over het hoe, wat en waar.

Contact: cultureleraad@borsele.nl of 06-12224009.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp