De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Zaterdag 19 maart Kindertheatervoorstelling “Ik word…Showman”

10 maart 2022

In deze spectaculaire one-man-show neemt de acteur het publiek mee in een verhaal van een kleine jongen met een hele grote droom. Een verhaal dat klein begint en groeit tot een spetterende finale als Showman.

De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van groep 3 t/m 8. De vrijwilligers van onderstaande clubs/verenigingen zijn aanwezig voor de begeleiding van de voorstelling. Kinderen hoeven dus niet te worden begeleid bij de voorstelling.

Door samenwerk sterk!

‘Kindertheater Festijn’ is een initiatief van Jeugdwerk Kwadendamme en georganiseerd in samenwerking met verschillende clubs uit de gemeente Borsele.

– Kinderclub Ovezande
– Knutselclub Oudelande
– De Welpen ‘s-Heerenhoek
– Kids&Co ‘s-Heer Abtskerke
– Jeugdwerk Nieuwdorp
– Gymvereniging Sport Staalt Spieren ‘s-Heerenhoek

Tickets voor het Kindertheater Festijn zijn te bestellen via de website van Jeugdwerk Kwadendamme of te koop aan de deur (mits nog beschikbaar). Kaarten voor de voorstelling kosten €6,- (exclusief servicekosten)

Kijk voor meer informatie én een sneak preview op; www.jeugdwerkkwadendamme.nl

Locatie: Dorpshuis de Burcht: Johan Frisostraat 3, 4434 AC Kwadendamme

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Culturele Raad Borsele.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp