Image is not available
Image is not available
Slider

FOTOWEDSTRIJD 2019 “Vrijheid in Borsele”

Ook voor 2019 organiseert de Culturele Raad Borsele in samenwerking met de gemeente weer een fotowedstrijd. In 2019 herdenken wij 75 jaar Slag om de Schelde. Het thema voor 2019 is daarom ”Vrijheid in Borsele”.
Maar vrijheid omvat veel meer dan alleen bevrijding. Het is ook onafhankelijkheid, ongebondenheid, ongedwongenheid, bewegingsvrijheid, gastvrijheid, keuzevrijheid…… Borsele is een veelzijdige gemeente. Er is mooie natuur en industrie. Er zijn rustige gebieden en veel leuke activiteiten. Borsele is een prettige gemeente om te wonen, maar ook aantrekkelijk voor toeristen. Iedereen vindt andere onderwerpen en beelden interessant. Wij zijn benieuwd wat uw invalshoek van de gemeente Borsele is.

Deelname

Iedereen vindt andere onderwerpen en beelden interessant. Wij zijn benieuwd wat uw invalshoek van de gemeente Borsele is.
Amateur of professional, jong of oud? Iedereen mag aan de wedstrijd meedoen. Deelname is gratis. Voorwaarde is wel, dat de foto herkenbaar in onze gemeente gemaakt moet zijn.

Wat valt er te winnen?

De jury kiest elke maand een winnaar uit de inzendingen van de betreffende maand. Deze wordt beloond met een waardebon van € 25.
Begin 2020 kiest een jury van deskundigen uit alle maandwinnaars een jaarwinnaar. Deze wordt beloond met een waardebon van € 300.

Meedoen?

Meedoen is eenvoudig. U kunt uw foto’s gemakkelijk insturen via het formulier op deze pagina .

De voorwaarden voor deelname vindt u onderaan deze pagina.

Lees hier onze Privacyverklaring

Deelnameformulier fotowedstrijd

Let op, bij grote bestanden kan het enige tijd duren voordat de foto is ge-upload. Wacht dus rustig af totdat het bedanktbericht komt.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met Anne-Marie Verwater, Culturele Raad Borsele op (0113) 238383 of e-mail naar info@cultureleraadborsele.nl.

Deelnamevoorwaarden fotowedstrijd gemeente Borsele 2018

Artikel 1

Deelname aan de fotowedstrijd van de gemeente Borsele staat open voor iedereen, de organisatoren en juryleden van de fotowedstrijd uitgesloten.

Artikel 2

De ingezonden foto’s moeten in de gemeente Borsele zijn genomen.

Artikel 3

De fotowedstrijd heeft de duur van 12 maanden. De wedstrijd start op 1 januari 2018 en eindigt op 25 december 2018.

Artikel 4

De foto’s voor de wedstrijd kunnen via de website www.cultureleraadborsele.nl / cultuur in Borsele / fotowedstrijd worden ingezonden door gebruik te maken van het wedstrijdformulier.

Artikel 5

Vul bij inzending uw persoonlijke gegevens in de formuliervelden in en voorzie de foto eventueel van een kort bijschrift of vermeld de locatie waar de foto is genomen. Wanneer u de maandprijs wint, worden uw naam en het onderschrift van de foto op de website en de Bevelandse Bode gepubliceerd. Uw e-mailadres wordt na afloop van de maand waarin u heeft deelgenomen éénmalig door de gemeente Borsele gebruikt voor het bekendmaken van de maandwinnaar.

Artikel 6

Sluitingstermijn voor de maandprijs is steeds de laatste dinsdag van de maand. De daarop volgende week maakt de jury haar keuze bekend. De jury neemt dan contact op met de winnaar. Foto’s die na de laatste dinsdag van de maand binnen komen worden automatisch behandeld als inzendingen voor de daaropvolgende maand. In de maand december 2018 maakt u voor het laatst kans om de maandprijs te winnen.

Artikel 7

De jury kiest elke maand de Foto van de Maand. Als twee foto’s evenveel stemmen behalen wordt door de jury uit deze 2 foto’s de winnende foto gekozen. De maandprijs bestaat uit een cadeaubon van € 25,-. Ook wordt uw foto gepubliceerd op de gemeentelijke website, op de website van de Culturele Raad Borsele, Flickr en facebookpagina van de Culturele Raad Borsele. Aan het einde van de fotowedstrijd wordt door een deskundige jury uit de winnende maandfoto’s de uiteindelijke jaarwinnaar van de wedstrijd gekozen. De prijsuitreiking vindt in de loop van 2019 plaats. De hoofdprijs van de fotowedstrijd bestaat uit een waardebon ter waarde van € 300,-.

Artikel 8

Aangezien de foto’s in principe op groot formaat afdrukbaar moeten zijn, ontvangen wij inzendingen graag in de beste JPEG kwaliteit, met een maximale grootte van 6 Mb en minimaal 300 dpi. Foto’s mogen niet zijn voorzien van een watermerk.

Artikel 9

Per deelnemer aan de wedstrijd per maand maximaal drie foto’s worden ingestuurd. Foto’s mogen gedurende de looptijd van de wedstrijd maar één keer worden ingestuurd en mogen niet eerder gepubliceerd zijn.

Artikel 10

  • Fotobewerking is slechts toegestaan om foto’s na te bewerken en/of af te werken.

De foto mag dus niet via fotobewerking tot stand komen. Bij twijfel kan de organisatie de originele foto opvragen.

Artikel 11

De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op het vlak van het recht op privacy als op het vlak van auteursrechten. Als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende foto zonder opgaaf van reden uit de fotowedstrijd gehaald worden.

Artikel 12

De fotografen moeten de auteursrechten van de ingezonden fotowerken bezitten. Zij moeten de organisatie vrijwaren van elke eventuele aanspraak door derden. De auteurs verlenen toestemming voor expositie en publicatie van de foto’s in elk formaat en/of uitsnede. Door het inzenden van uw foto machtigt u de gemeente Borsele automatisch om uw foto zonder enige vergoeding rechten vrij te gebruiken voor promotiedoeleinden. Uw foto en tekst worden opgeslagen in onze databank.

Artikel 13

Over de uitslag van de wedstrijd is geen discussie mogelijk en wordt niet gecorrespondeerd.

Artikel 14

Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.