Over Ons

Wat doet de Culturele Raad?

De Culturele Raad Borsele is door de gemeenteraad ingesteld om het college van B&W te adviseren over het gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid. De Raad verstrekt ook subsidie voor culturele activiteiten in de gemeente. De Culturele Raad heeft ook een uitvoerende functie die verzorgd wordt door een werkgroep van de Raad. Een aantal van de activiteiten van de werkgroep is te vinden onder CULTUUR.

Doelstelling van de Culturele Raad is zoveel mogelijk inwoners in contact te laten komen met kunst en cultuur en initiatieven daartoe te ondersteunen.

Wie zijn wij?

Hanneke Roskam

Lid werkgroep

Mijn naam is Hanneke Roskam en ik ben per 1 december 2019 lid van de werkgroep van de Culturele Raad. Ik zag een oproep op Borsele voor Elkaar en dat sprak me gelijk aan.

Dook Noij

Voorzitter Culturele Raad

Toen ik in de zomer van 2018 lid werd van de Culturele Raad Borsele, had ik niet gedacht dat ik anderhalf jaar later hiervan de voorzitter zou zijn.

Eef van Brummelen

Lid werkgroep

Ik ben Eef van Brummelen en ik woon al jaren in Heinkenszand met mijn zoon. Ik ben in 2016 voor het eerst naar Oeljebroelje geweest en vond dat geweldig

Arjen Pouwer

lid werkgroep

Ik ben 23 jaar werkzaam geweest in het biologisch onderzoek in de Zeeuwse Delta en sinds oktober 2010 werkzaam als onderwijsassistent bij de afdeling chemie van de Hogeschool Zeeland.

Lotje Koster

Voorzitter werkgroep Culturele Raad

Even voorstellen. Mijn naam is Lotje Koster. Ik woon met mijn gezin in ’s-Heerenhoek. Na mijn studie Fotografische Vormgeving aan de kunstacademie Sint Joost in Breda, ben ik terecht gekomen in het bedrijfsleven.

Pieter Hazelager

vice-voorzitter culturele raad

Geen Zeeuw en lid van de Culturele Raad Borsele. Sinds 1987 woonachtig in de gemeente Borsele. Eerst in Heinkenszand en nu in Borssele. Mijn naam : Pieter Hazelager , vanaf 2010 met pensioen.