Image is not available
Slider

Hroos op Borsele stempagina

Op 30 juni is de inzendingstermijn van de wedstrijd Hrôôs op Borsele gesloten. Veel amateur kunstenaars hebben inmiddels een foto ingezonden van hun kunstwerk. Op deze pagina zijn alle kunstwerken te bewonderen en kan er op kunstwerken gestemd worden. Door op de foto van een kunstwerk te klikken, vindt u meer informatie over het kunstwerk (bijvoorbeeld de gebruikte techniek of de motivatie van de kunstenaar).

In deze eerste stemronde kunt een stem uitbrengen op uw favoriete kunstwerk in twee leeftijdscategorieën: 8 tot 16 jaar en ouder dan 16 jaar. Let op! In elke categorie kunt u maar op één kunstwerk stemmen!
Deze stemronde duurt tot 10 augustus. De uitslag van deze eerste stemronde wordt op 16 augustus bekend gemaakt op deze site én op de Facebook pagina van de Culturele Raad Borsele. Een deel van de kunstwerken zal dan geselecteerd worden voor de 2e stemronde.

De makers van de geselecteerde kunstwerken worden uitgenodigd hun werk tentoon te stellen tijdens de Hrôôs op Borsele-expositie in ’t Kunstuus in Heinkenszand. Deze expositie begint op woensdag 21 oktober. Diezelfde dag start ook de tweede online stemronde die duurt tot vrijdagavond 23 oktober. Zaterdag 24 oktober worden tijdens de officiële opening van de expositie de winnaars in de twee leeftijdscategorieën bekend gemaakt en beloond met een mooie geldprijs. Alle kunstwerken zijn daarna nog tot en met 14 november in ’t Kunstuus te bewonderen.

Er kan niet meer worden gestemd

Noot: Vanzelfsprekend nemen we tijdens alle contactmomenten de door het RIVM aanbevolen voorzorgsmaatregelen in acht.

Wedstrijdreglement Hrôôs op Borsele

Meer informatie:

Werkgroep Culturele Raad Borsele | werkgroepcrb@gmail.com o.v.v. Hrôôs op Borsele