De Culturele Raad adviseert het college van B&W over het te voeren gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid en verstrekt subsidies. De Raad kent ook een werkgroep die zich bezighoudt met de organisatie van culturele activiteiten in de gemeente.

Previous slide
Next slide

Actueel

Hans Boonman wint fotowedstrijd januari

13 februari 2024

Tussen de inzendingen voor de fotowedstrijd zitten vaak foto’s van zonsondergangen en -opkomsten. Af en toe springt er eentje uit. Zoals deze foto van de zonsondergang bij de Kaloot gemaakt door Hans Boonman.

Winnaar fotowedstrijd december en thema 2024!

18 januari 2024

December 2023 was een bijzonder natte maand. De regen kwam met bakken uit de hemel en overal stond water. Thecla van Leeuwen wist het op een prachtige manier vast te leggen! Met deze mooie foto is ze de laatste maanwinnaar van 2023.

17 december dialect- en akoestische muziekmiddag!

11 december 2023

Op zondag 17 december organiseert Stichting Nederlandse Streektalen en Dialecten een Dialect- en akoestische muziekmiddag in Heinkenszand.

Franda van der Zande wint fotowedstrijd november

5 december 2023

Een groep vogels scheert als een wolk over de Westerschelde. Franda van der Zande maakt er vanaf een strekdam vlak bij Hoedekenskerke een foto van.

Hans Boonman wint fotowedstrijd oktober

17 november 2023

De herfst op z’n mooist! Op een mistige dag legde Hans Boonman dit spinnenweb op een mooie manier vast.

Literair Café Borsele: Rinus Spruit, Anna van Suchtelen, Elte Rauch

6 november 2023

Op 18 november organiseren de Culturele Raad en de bibliotheek Oosterschelde in samenwerking met de seniorenraad, uitgeverij Cossee en boekhandel het Paard van Troje het Literair Café Borsele.

Culturele agenda

Facebook

5 minutes ago

Houd jij van kunst en cultuur? En vind je het leuk om culturele activiteiten te organiseren? Kom dan bij de Culturele Raad Borsele! Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die zich inzetten voor het culturele leven in Borsele. Meer weten? Neem een kijkje op onze website: www.cultureleraadborsele.nl/aanmelden-culturele-raad/ ... See MoreSee Less
Foto's uit het bericht van Culturele Raad Borsele ... See MoreSee Less

Instagram